Salted Caramel Dulce De Leche

Vad sägs om att bjuda dina gäster på en dessert som både imponerar till utseende och till smak? Med detta enkla recept fixar du enkelt en efterrätt som faller de flesta i smaken.

Du behöver:
Bubbies med smak av Salted Caramel
Kakaopulver
Dulce de leche
Vispad creme fraiche
Mörk choklad (70%)
Rostade pecannötter
Kolasås

Pudra kakao som en rand på botten av det fat du tänkt servera på. Placera ut Dulce de Leche på de ställena du tänkt lägga dina Bubbies med smak av Salted Caramel. Vispa cremé fraiche med lite vaniljpulver och spritsa den delvis på Dulce de Lechen och delvis vid sidan av som på bilden. Dela Bubbies i halvor och placera dem i den vispade creme fraichen. Dela sedan några rutor mörk choklad som du sätter i den vispade creme fraichen som du spritsat vid sidan av. Lägg sedan ut rostade pecannötter som dekoration och avsluta med att ringla kolasås över Bubbieshalvorna!

Servera direkt så dina Bubbies inte hinner smälta.