Vill du ha Sveriges godaste sommarjobb?

Jobbannons i PDF-format

Bubbies Mochi Ice Cream är en premiumglass från Hawaii. Sedan 2013 har Bubbies blivit omåttligt populärt och finns idag hos återförsäljare över hela landet.

Vi söker flera drivna och serviceinriktade personer som vill arbeta med försäljning av Bubbies Mochi Ice Cream i en nyöppnad Pop Up Store i centrala Göteborg. Anställningen är tidsbegränsad från slutet av maj till augusti ut. Tjänsten innebär arbete på både vardagar, kvällar och helger.

Vill du arbeta med Sveriges godaste glass i en spännande och fartfylld miljö?

Tjänsten inbegriper daglig drift och försäljning av Bubbies i nystartad Pop Up Store, samt ekonomisk uppföljning och hantering. Vi vill att sökande är engagerade och utåtriktade personer med ett gott öga för service och starkt kundfokus. Du ska gärna ha tidigare erfarenhet av service och försäljning eller studera service och restaurang på gymnasienivå. Det viktigaste är att du är en härlig person som på ett engagerat sätt kan sprida vår hawaiianska delikatess och kvalitetsprodukt till våra kunder.

 

Tjänst: Pop Up-ansvarig och försäljare

Tjänstens omfattning: Tidsbegränsad anställning

Lön: Enligt avtal

 

Skicka ditt CV och personliga brev till felicia@bubbies.se där du beskriver varför du vill arbeta med oss på Bubbies Mochi Ice Cream. Märk din ansökan med ”Bubbies Pop Up Store”.

Sista ansökningsdagen är 1 maj och vi kommer gå igenom ansökningarna löpande. Personer aktuella för anställning ska ha fyllt 18 år.

För frågor angående tjänsten, kontakta Felicia Wermäng på felicia@bubbies.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!