top of page
The Spirit of Aloha

Berättelsen om Bubbies började 1985 när Keith Robbins följde sin dröm och började tillverka sin egen glass. Den första glassbutiken öppnades i Honolulu, Hawaii och döptes efter Keiths farmor ”Bubbie”.

I takt med att verksamheten växte, växte även Keiths intresse för mochi-glass. Han började därför lära sig konsten av den traditionellt japanska desserten. Även fast Keith inte var först med att tillverka Mochi-glass, var han först med att förfina receptet. Genom att göra risdegen tunnare än en klassisk Mochi, hamnade den krämiga gräddglassen i fokus. Resultatet blev en utsökt munsbit med en alldeles unik textur. 

Product Lifestyle (533) @brokeandbroadli
Lifestyle%20(14)%20%40joyfullygreen_edit

Keiths nya mochiglass blev en enorm succé. Ryktet om Keiths glass spred sig och verksamheten växte till att bli vad den är nu. Idag går det att hitta Bubbies delikatesser i frysdiskar världen över. Med vårt breda sortiment av smaker att välja från, finns det en Bubbies för alla. Bubbies tillverkas endast med naturliga ingredienser och smaksätts med riktig frukt, allt för bästa möjliga smak. Dessutom är vi glada över att de allra flesta smakerna är helt glutenfria.  

Nordic Mochi AB ägs sedan Maj 2019 av LOHILO Foods AB, som sedan den dag haft ansvar för försäljning och distribution i Norden. Vi arbetar med samma mål som Keith Robbins hade från starten - att sprida glädjen av Bubbies. Vi kallar det "the spirit of Aloha". Vår vision är att alla i Norden, oavsett bostadsort, ska få avnjuta Bubbies Mochi Ice Cream, en mochiglass av högsta kvalitet. Vill du ha mer info? Lohilofoods.com

bottom of page